cUtEst fOLLOwer

25 May 2011

NO bOy...NO cRy...=,=

assalamualaikum....

nO bOy..nO cRy..
cik eca sgt setuju ngan statement tue...setuju sgt2...kalo xde laki...mesti kite x nangis...macam cik ECA jgak...better macam nih...senang..xpayah nak fikir pa pe...sekurang-kurangnnya...da hilang satu masalah.....

salah ke kalo cik ECA tutup pintu hati cik eca???salah ke kalo cik ECA kosongkkan hati cik ECA....???bagi saya..." tak salah pun...sebab setiap orang ada hak masing2..hati masing2...kenapa masih ada orang len nak mempertikaikkan hati kite"...???(hairan) =,=

adeq saya IZZAFIQ said : " maybe hati kite sebelom nih pernah kecewa,jadi kite putuskan xnak ada pa pe pasal LAKI...lagipun..bile hati kite da KOSONG..pintu hati kite da TERTUTUP dan bergantung larh pada masa yang sesuai bila pintu hati itu akan di buka SEMULA..."

hahh!!!lagi satu...cik ECA cukup tak SUKA bila di mintak SUMPAH2....wahhh...cukup x minat....ngat elok sgt ke men SUMPAH2 nih...xelok larh..lagi2...kalo someone tue dalam keadaan yang x YAKIN DIRI...hadoihhhh...bley makan DIRI balik kooottt...

" HIDUP dalam dunia yang SEMENTARA nih....macam2 UJIAN yang ALLAH S.W.T bagi pada kite....semua orang kt DUNIA ni akan dapat ujian...xde sapa yang di kecualikan pun..."

" dalam HIDUP nih...kena larh selalu berfikiran POSITIF....tapi...sekali sekala NEGETIF tue kena ada jugak...ikut keadaan larh...kalo sentiasa nak fikir NEGETIF susah gak.." ^__^"

SUSAH TUK JADI SENANG...TAPI SENANG TUK JADI SUSAH....


LIKE bila korang SUKA

0 comments:

#HAK MILIK KEKAL#cikECAsiKECIK