cUtEst fOLLOwer

16 July 2011

I'M SO SORRY...=,=


I'M SOOO SORRY....i did't mean it...=,=

saya mintak maaf..saya xbermaksud nak wat awak sakit ati or terasa...semalam berfikir...saya sedar..iannya mmg salah saya...saya tak patut bezakan awak ngan sape2...tapi...saya terpaksa...bukan saja2 nak buat macam tue...saya ada alasan tersendiri...alasan kenapa saya tak layan awak cam saya layan kawan2 laen... alasan kenapa saya jauhkan diri saya dari awak...alasan kenapa saya owez cakap awak nih "BF" orang...tapi..hakikatnnya mmg macam tue..so..tak ley nak di nafikan...


maafkan saya...saya "TAK SEMPURNA"

kalau larh dari mula awak kenal saya...awak tak layan saya dengan baekk..awak tak care pasal saya...saya takkan wujud perasaan tue pada awak...hurmm...kenapa larh awak layan sangat saya baek sangat...???



satu hal lagi..saya ingat awak tak pernah amik kisah dah pasal tulisan blog saya...tapi..tak sangka lak awak amik kisah jugak...saya mintak maaf kalo segala tulisan saya nih ada wat awak terasa o sakit ati..xde niat..selalunya saya akan tulis di belog saya kalo saya rasa..sakit ati,hepy, or something else what i feel from my heart larh..baru saya akan open blog saya...meluahkkan dalam tulisan boleh wat saya rasa sakit tue hilang...




nOtA hAti :


Menunggu sesuatu yang sangat menyebalkan bagiku
saat ku harus bersabar dan terus bersabar
menantikan kehadiran dirimu
entah sampai kapan aku harus menunggu sesuatu yang sangat sulit tuk kujalani
hidup dalam kesendirian sepi tanpamu 
kadang ku berfikir cari penggantimu saat kau jauh disana...

Gelisah sesaat saja tiada kabarmu kucuriga
entah penantianku takkan sia-sia
dan berikan satu jawaban pasti
entah sampai kapan aku harus bertahan
saat kau jauh disana rasa cemburu
merasuk kedalam pikiranku melayang
tak tentu arah tentang dirimu
apakah sama yang kau rasakan..

walau raga kita terpisah jauh
namun hati kita selalu dekat
bila kau rindu pejamkan matamu
dan rasakan a a a aku
kekuatan cinta kita takkan pernah rapuh
terhapus ruang dan waktu
percayakan kesetiaan ini

akan tulus a a ai aishiteru



LIKE bila korang SUKA

0 comments:

#HAK MILIK KEKAL#cikECAsiKECIK