cUtEst fOLLOwer

16 August 2011

NURUL AISYAH kena KUAT...!!! =,=

Sejak dua menjak nih...macam2 benda timbul..kenapa larh jadi cam nih??kenapa larh orang selalu sgt salah sangka ngan cik eca..cik eca xkaco orang pun..orang "BENCI" ngan cik eca...soo...nak wat cam ne lagi...kerana have seorang adeq pun ada orang xpuas ati..ada orang dengki...emmm....pe larh nasib cik eca..kenapa harus cam ni...???


Cik eca dah mula rasa akan "KEJATUHAN" cik eca...no,no,no...cik ECA kena "KUAT"..cik ECA mn ley cam nih...cik ECA boleh larh..IGNORE je pe yang dorank ckap...doranl xtahu pa pe..so..dorank ley pk pa pe je yang dorank suke..hakikatnya cik eca tahu pe yang cik eca wat..cik eca tahu kebenaran cik eca...
so..don't worry..cik eca kena larh "KUAT"....


Pejam celik...Pejam celik...da dkt stgh bulan dah kite "BERPUASA"...kejap jer...minggu depan 23/8/2011 da leh balik kampong dah..best betol...tambahan lak kawan baek cik ECA "SHAKUR" dah balik...da lama tak jumpa dye...cam ne ar keadaan dye sekarang selepas masuk "ASKAR" tue...serius..xsabar nak balik...:)


Dan mengharapkan cik ECA sempat jumpa kawan baek cik eca "WANIE"..mtk2 ar sempat..da lama xjumpa dye...Rindu dye jugak nih..."OJAH" dah jumpa...tapi..nak jumpa lagi...nak jumpa 3 orang sekali..agak2 bley tak???"INSYALLAH"...


Balik dari kelas tadi..cik ECA on9 FB...ada ar sorang minah nih...tak puas ati ngan cik eca...see this COMMENT...



OMG..sorry larh...sebelah mata pun aku tak nak pandang kat PAK WE kau tue...adoiii...tue belom cik ECA crop dari WALL dye...lantak kau ar...janji aku da block kau...so..aku xnak ada pa pe masalah dah....


NOTA HATI :

ayat dari  Fify Jammie Asbim >>>

+ ketika tuhan mengambil sesuatu dari genggaman kita..DIA tak pernah menghukum kita , namun hanya membuka tangan kita untuk menerima yang lebih baik 
LIKE bila korang SUKA

0 comments:

#HAK MILIK KEKAL#cikECAsiKECIK