cUtEst fOLLOwer

13 January 2012

bermulanya L.I


Bermulanya hari2 PRAKTIKAL eca yang membosankan...seminggu L.I..sehari jer eca jumpa PENYELIA eca...4hari lagi dye MC...so..eca pun dah macam orang BODOH jer kat c2..WEEKLY REPORT tuk minggu nih pun eca TAK buat lagi...emm...cepat larh hbs L.I nih....

Minggu ni minggu TAK ok eca...xtahu KENAPA...tapi,semua yang eca buat dalam minggu nih semua SERBA tak KENA..SPOIL gila...adoii....eca xtahu larh....tak SABAR nak tggu minggu depan...minggu depan CUTI 4hari...SABTU,AHAD,ISNIN,SELASA..cuti tahun baru cina kan...cepat larh minggu depan...eca nak BALIK kampung...nak HILLANGKAN stress yang menahantui kepala OTAK eca...

Cik eca RINDU kawan2 KOLEJ cik eca larh...eca RELA study dari KEJE...seyesly...not ready larh....hubungan eca ngan DYE pun dah TERUK...eca xtahu dye nak apa..dye nak macam mn lagi....EVERYTHING eca dah buat untuk dye...SENDIRI fikir larh...eca malas dah nak fikir....

For SOMEONE yg eca anggap KAWAN eca...thanks for everything...eca xtahu pe yg awak FIKIR...eca tahu awak SALAHKAN saya...tp,eca nak awak tahu eca TAK PERNAH wat SALAH...eca tahu apa yang jadi dalam HIDUP eca dan eca TAHU apa yang eca buat...e2 atas awak larh kalo nak fikir bukan2 sal eca....pa pe pun...selagi eca PERCAYA awak sebagai KAWAN cik eca..eca PERCAYA...once dah HILANG...sory to say larhhh....


*sayaAKANsentiasaDENGANawakSELAGIawakMAHUsayaDISISIawak..
*sayaAKANpergiANDAIawakTAKperlukanSAYAlagi.... ^^"


SAYApercayakanTAKDIRsaya...



LIKE bila korang SUKA

0 comments:

#HAK MILIK KEKAL#cikECAsiKECIK