cUtEst fOLLOwer

07 January 2012

JOM JOIN Mega Giveaway 2012 Belog Nemomimosh



Syarat-syarat :


1. Sila buat satu entri mengenai giveaway ini dan tampal banner kat atas dalam entri uols.
 
(Nak copy paste pon takpe asalkan uols kepochi kat belog uols)
2. Jangan lupa link kan sekali banner di atas ke belog Nemomimosh.3. Tag 3 orang kawan. Sila maklumkan kat diorang yang diorang dah di tag.4. Dah selesai semua, sila tinggalkan komen kat entri ini dan sila isi maklumat yang diperlukan :
URL Link : ________________________ (Link entri yang uols buat pasal giveaway ni)

nak tahu lebih lanjut lagi...KLIK jer BANNER kat atas sana....^_^

cik eca TAG :

adeq ATIE

NIENA SOFEA

IZZATY SYAZWANA



LIKE bila korang SUKA

5 comments:

cik Nemo said... REPLY BACK

thanks tauu!

saffiya_aleesya @ echa said... REPLY BACK

datang dari GA yang sama..singgah sini dan join awak..kalau free jom singgah ke blog saya yer

ONLY ME AND MYSELF said... REPLY BACK

@cik Nemo

welcome cik nemo..:)

Emmet said... REPLY BACK

wah, entry yang menarik, blog ni pun lawa, keep up the good work! :D

ONLY ME AND MYSELF said... REPLY BACK

@Emmet

thankss...

#HAK MILIK KEKAL#cikECAsiKECIK