cUtEst fOLLOwer

04 April 2012

MENGENALI lelaki yang SERIUS


Assalamualaikum...
Hari nih cik eca nak "SHARE" something about "MENGENALI lelaki yang SERIUS"...
Cik eca dapat nih time cik ECA majalah "REMAJA"...sangat2 "MENARIK"..

CHECK THIS OUT :


::: HAFAL SANGAT :::
> Semua perkara tentang kita,melekat terus dikepalanya..Spanjang perkenalan dan berginjak dalam perhubungan,apa saja tentang diri kamu dya tahu.Daripada tarikh2 penting sehingga larh apa saja yang kamu suka,semuanya TIP TOP..Prihatin adalah perkataan yang sesuai untuk digunakan..Oleh itu kamu tahukah si dia benar serius dengan kamu..


::: ORANG PERTAMA :::
> Apa saja masalah yang kamu hadapi,dia adalah orang pertama yang akan muncul menyelamatkan kamu.Tidak kira waktu siang mahupun ketika lewat malam,dia sentiasa ada untuk membantu.Ya,sudah pasti dia begitu kerana kamua dalah orang yang paling istimewa di hatinya..


:::  TERINGAT-INGAT :::
> Setiap kali kalian berjauhan,pasti si dia terkenang2 kamu.Kata orang.biar jauh di mata..tapi dekat di hati..Walaupun dia bekerja diluar daerah(out station) si dia tak pernah lupa untuk bertanyakan khabar kamu setiap hari.Sudah pasti dia juga membawa pulang sesuatu untuk kamu sebagai si buah hati pengarang jantung.


::: PENGKRITIK TETAP :::
> Dia adalah CERMIN kamu??Setiap apa yang kamu lakukan,pasti akan di kritik olehnya.Ingat..kritik bukan saja pada yang NEGETIF.Kritik juga boleh jadi yang POSITIF untuk memajukan diri kamu.Terpulang pada kamu untuk menerima kritikannya.Jika di FB pun,si dia rajin KOMEN status ataupu PIX kamu.Oleh itu,kamu tahu bahawa si dia rajin sangat buka profile kamu..


::: CURAHAN HATI ITU INI :::
> Jika soal kerja menjadi luahan hatinya setiap waktu,itu perkara biasa.Namun,jika dia mula meluahkan apa sahaja berkaitan keluarga ataupun hal peribadi kamu itu sudah membawa kalian ke satu tahap yang lain.Si dia mempercayai kamu sehingga boleh meluahkan soal keluarga dan peribadi.Ingat..!!lelaki bukanlah seseorang yang suka buka masalah sendiri.Oleh itu,hargai dan berpenganglah pada kepercayaanya..


::: RENCANA MATANG :::
> Ini maknanya si dia betol2 serius..!!Apabila si dia mula merencanakan masa depannya bersama kamu,itu tandanya kamu sudah tersenarai dalam urusan "mesti buat" @ "mesti ada" si dia...


:: renung2kan dan selamat beramal..::LIKE bila korang SUKA

0 comments:

#HAK MILIK KEKAL#cikECAsiKECIK