cUtEst fOLLOwer

05 May 2012

MUHAMMAD IZZAFIQ BIN IDRIS.. ^^"

ASSALAMUALAIKUM SEMUA.....

Lepas2 habis L.I nih stay kat rumah jer...BLOG pun jarang UPDATE..mood MALAS banyak sangat..!!hahaha... duk kat rumah jer kan...jadi PENGGANGGUR terhormat...pas tue bagi habis beras kat rumah...lalalalalala....^^"

Orite2...sambung ke tajuk asal....MUHAMMAD IZZAFIQ BIN IDRIS..ada apa dengan MAMAT nih????hahahaha...tadi PAGI g jumpa dya..tolong dya buat REPORT..huhuhu..sambil2 lepas RINDU kan...lama JUGAK xjumpa...

aktiviti hari nih....

11.00pagi - Gerak dari PARIT BUNTAR ----> MCD juru (jumpa dya kat sana..)

11.40pagi - sampai kat MCD juru.. (tokwan tue tak sampai lagi...)

12.00tghari - baru nampak BATANG hidung tokwan tue...
                 - beli MAKAN.. (dya belanja plak...perghh..sedap..hahaha..)
                 - start tolong tokwan wat report..

1.30ptg - gerak g sunway..konon2 nak g sembahyang kat surau sana la..sekali pegi..hampeh..surau sudah ditutup..soo,dah tak wujud surau kat c2 keh...

3.30ptg - gerak g masjid terus..settle apa yang patut..hbis tue terus gerak g mcd juru..amik kete tokwan tue...then..gerak balik rumah..tokwan tue follow sampai rumah....

4.40ptg - sampai kat rumah...

5.00ptg - dya gerak balik rumah dya kat PENANG...

*gambar???gambar xde tuk hari nih keh...^^"


KESIMPULANNYA :

~ cik eca dapat : - NOVEL maaf jika aku tak sempurna
                          - coklat TOBLERON


*terimaKASIHdear..loveYOUsoMUCH...sayaSAYANGawakSORANGjer.... ^^"







LIKE bila korang SUKA

1 comments:

Cik Amal said... REPLY BACK

saya pun dah jarang jarang update
hehehe

#HAK MILIK KEKAL#cikECAsiKECIK